Consultanta in afaceri

Serviciile noastre includ:

  • consultanta pentru vanzarea afacerii, dezvoltare, restructurare, reorientare.
  • Analizam situatia existenta a afacerii si nivelul de pregatire a firmei in perspectiva vanzarii urmand a estima valorea afacerii.
  • planuri de afaceri pentru firmele existente care sunt în cautare de finantare, intrare pe noi pieţe, introducere de produse noi
  • planuri de afaceri pentru firme în restructurare
  • planuri de afaceri pentru obtinerea de fonduri europene

Consultanta si/sau evaluarea afacerii cuprinde evaluarea ideilor de afaceri sau a unui proiect, analiza si diagnosticarea unei afaceri care are ca scop consolidarea acesteia, elaborarea unui plan de afaceri, reorganizarea activitatilor afacerii, elaborarea si implementarea unui sistem de management al afacerii si dezvoltarea unui sistem personalizat de bord managerial.

Furnizam solutii inovative de business ce duc la dezvoltarea afacerii, dezvoltarea de noi piete, rezolvarea de probleme diverse, precum si relationare eficienta si in siguranta cu  institutiile statului si companii private.

Intelegem rolul pe care il are inovatia in cadrul strategiei de dezvoltare a companiei dumneavoastre si lucram impreuna pentru a gasi cele mai bune modalitati de structurare si alocare a resurselor pentru a obtine rezultate profitabile!